onsdag 9 september 2009

Läppförstorare och yoghurt


Hmm tillsammans blev det skumt :-)

Igår var en hektiskt dag. Halv nio kom Stina och Isabell på besök. Medan ungarna sov tjuvrökte vi och pratade om hur bra mammagrupp vi har, alla är liksom på samma tjuvrökande nivå. Snart ska vi gå ut på krogen tillsammans för första gången.
När och gick vid 11 blev hon avlöst av Mari som hämtade upp mig och Svea för lite shopping på Allum. Grymmaste affärscentrumet i heeela göteborg. Svea sov och jag provade hmm.. ca 15 klänningar tills bröllopet på lördag. Och tillslut hittade jag en bra som kunde hålla in tuttarna någorlunda på MQ, får lägga in en bild på den här senare. Efter denna strapats åkte vi hem och vilade och myste lite. Sen kom Lina på besök och hon blev kvar på både LCHF pizza och film :-)

Förstår inte hur jag ska kunna börja jobba igen, har ju ett sjukt socialt liv nuförtiden, sedan Svea kom. Träffar sköna människor som jag aldrig träffat annars och upptäcker Göteborg genom att folk bor utspritt. Hinner gå på promenader med grannarna. Imorgon är det träff ute i Hällsvik på hisingen. Vi ska bada och fika om vädret funkar. Jag vill aldrig börja jobba igen, eller jo lite hobbyjobba kanske typ ngn helg i månaden. Housewife vore grymt som det känns nu. Fast iofs kanske det inte känns likadant när Svea inte vill mysa med mamma längre, men man får passa på så länge man får chansen till mys i nackvecket(som för övrigt är det bästa stället på jorden) Och på sistonde när man snusar där så kan man ibland få höra ett litet fnittrande från världens godaste mun :-)

1 kommentar:

Tuss sa...

Det låter så himla härligt!