tisdag 24 maj 2011

Jävla fittrygg!

Idag fick jag svaret på torsdagens rtg av min rygg. Det är ett diskbråck! Så nu har det skickats remiss till ortopeden på Sahlgrenska för .. jag vet inte. Vad ska ska dom göra med mig egentligen? Har haft 5 ryggskott än så länge i år och idag kändes det sjukt nära att jag fick ett till, är stel som en pinne i ryggen och molar som fan men åtminstonde inte den där nervsmärtan som det brukar börja med, så jag kanske parerade bort skiten iaf. Tiden får utvisa.

Bajsigast av allt är att jag för första gången i mitt liv VILL träna, kom igång i december med det och har under mina ryggskottsfria veckor tränat 2-3 ggr i veckan + promenader. Men när det känns skitbra så slutar det alltid med att jag får tokont och inte kan träna på ngr veckor.. Nu hade jag precis kommit in i träningen igen efter ryggskottet för 3 veckor sedan, så igår kände jag mig pepp och körde powerwalk till Bergakungen och hämtade ut biobiljetter. Efter det fick jag ont i ljumsken men jag tänkte att det går över. Var så pepp på att promenera så att jag ställde klockan på 6 imorse för att gå ut på en snabb promenix innan luke skulle till jobbet.... Men vaknade med den ack så bekanta stelheten... skit!! Lipat ggr flera idag för detta, jag vill inte vara dömd till att va överviktig! Samt att jag knappast kommer att kunna skaffa fler barn medan jag har detta. BAJS! Idag kände jag nästan självmordskänslor pga. detta, sjuukt jag vet. Men om ni visste hur jävligt detta är så hade ni förstått. 5 ggr i ÅR , fatta det är ca 1 i månaden, dvs hälften av alla dagar detta är har jag inte kunnat leva som vanligt och delvis varit knarkad på tradolan, stesolid och panocod. Snart blir jag väll missbrukare också..

2 kommentarer:

Betraktelser från Majviken sa...

Usch, stackars dig! Vad jobbigt! =( Vi får hoppas att det ändå går att träna så det blir bättre, har ett par vänner med diskbråck som lyckats få bort den värsta smärtan, men det är ju verkligen inget roligt besked! Tänker på dig! Kram!

Unknown sa...

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg med fina priser och även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dagen så passa på att gå in och anmäla dig:)