onsdag 8 september 2010

Nä nu jävlar!

Jag ringde vårdcentralen och under dagen skall deras distriktssköterska som är specialist på övervikt ringa upp mig! Nu är det allvar. Jag vägrar ha ett BMI som innebär FET! Nu ska jag ner i källaren och fixa med tvätten!

Bjuder på en valbild ...

6 kommentarer:

Anna Olofsson sa...

Vad ska du få för hjälp?
Jag tar också tag i vikten nu, kör med lågkaloribars, goda och enkla!

ausi sa...

Jag vet inte än, givetvis missade jag samtalet för att jag var på Körskolan men hon skulle ringa imorgon igen. Men när jag ringde så pratade hon i recceptionen om i trim, men det är ju rätt dyrt. Vad för bars kör du på? Blir du inte hungrig? Hon skulle ringa igen imorgon iaf. Kostrådgivning tror jag att det är man får hjälp med...

anna sa...

jag vi inte lägga in oss på fat camp i några månader? så är vi snygga och heta lagom till beach-11 ;)

Anna Olofsson sa...

Jag äter allevo blåbär, har beställt på bodystore.com, var lite billigare där om man köpte många, och fraktfritt över 500.
äter riktig mat till lunch, kolhydratfri oftast. I början blev jag hungrig, men det gick över. Just nu bantar jag inte, kom av mig när mina föräldrar var här, sen hade jag inga pengar till dyra bars :) Men nu börjar jag igen imorgon. (ska bara äta pannkakor när min syster kommer i dag, hahaha )
Vad är i trim?

ausi sa...

Hmm i trim, sök på google det är men kostar massa pengar, men typ motivation, kostprogram, motionsprogram. Gick du ner ngt på barerna då? :-)

ausi sa...

anna ä: lätt fatcamp!