torsdag 20 oktober 2011

Hmm... det var ett tag sedan sist

Jag måste bara inse att jag är periodare med det här bloggeriet..
Sen sist har jag inte fått ngr fler ryggskott, slutade träna och har nu vilat ryggen i måånga månader vilket verkade vara en bra lösning. Är dock lite sugen på att börja träna igen men nu känns det som om tiden inte finns.
Jag har börjat plugga sexologi på psykologen tisdagkvällar, jobbar många kvällar samt sitter med i styret på dagis. Lucas är med i en herrklubb och som familj städar och handlar vi åt dagis lite då och då. Allt detta tillsammans gör att vi knappt har ngr lediga stunder tillsammans längre, har räknat ut att den sista tiden har vi haft ca 2 kvällar hemma tillsammans i veckan.. förhoppningsvis kommer det bli bättre snart för jag ska gå ner i tid på jobbet till 60%. Vi har iaf väldigt socialt rika liv vilket är bra.

Just nu ser jag väldigt fram emot Hallowenfesten som jag Peter och Luke ska ha här hemma i huset.. kommer bli grymt hoppas jag iaf. hehehe...

I helgen jobbar jag, lucas ska på kattutställning med svea på lördag och efter att jag slutat jobba tänkte jag att vi skulle spana in den nya loppisen på backaplan, kanske man skulle ta och ställa upp ett bord ngn helg och tjäna lite stålars.. lär väll iofs dröja innan jag har en helg fri.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också sugen på att gå på loppis. Borde antagligen sälja lite pryttlar också. :)

Betraktelser från Majviken sa...

Kul att se dina bokstäver här igen!

Annelicious sa...

Yaaay, she is back!