torsdag 2 juli 2009

Kärlek till min dotter Svea
Jag har inte kunnat skriva här på väldigt länge... inte för att jag inte haft tid utan för att jag är så överväldigad över att ha fått Svea in i mitt liv. Så jädrans överväldigad så att jag inte kunnat skriva i ord hur det känns, orden är så futtiga om man jämför med alla känslor som lever inom mig.
Idag är hon 7 veckor gammal, alltså 49 dagar. Jag kan inte förstå hur någon som är så ung och som jag kännt så kort stund kan betyda allt för mig? Jag skulle kunna dö för henne om det skulle behövas, ett leende från henne är värt mer än något annat. Innan hon kom trodde jag att jag skulle bli uttråkad av att ha en bebis, nu när hon är här vill jag nästan väcka henne när hon sovit mer än en halvtimma bara för att få se hennes ögon eller kanske få ett leende.
De första veckorna med henne kände jag mig ovärdig att vara hennes mamma men nu känns det nästan som om vi växer ihop mer och mer för varje dag. Det känns som om jag kännt henne hela mitt liv. Som om jag vetat om just henne men ändå inte. Hon är det bästa av mig och Lucas och hon är perfekt! Och hon är en person med egen vilja och egen personlighet redan fast hon är så liten.
Kärlek till dig Svea, det ska bli ett nöje att få följa dig på livets resa och förhoppningsvis underlätta för dig i de dalgångar i livet som är oundvikliga att stöta på. Jag älskar dig av verkligen hela mitt hjärta!

2 kommentarer:

hochlash sa...

så fint att man gråter en skvätt. :)

Tuss sa...

Samma här, tårarna bara rinner.
Underbara lilla Svea, ni är så fina ihop hela lilla familjen.
Puss på er alla tre.