onsdag 15 april 2009

Tisdag (Igår)Hälsade på mitt jobb på förmiddagen och fick höra det senaste i skvallerväg. Några som verkar vara på väg bort från akuten, trist.
Fick iaf. ihopraggat en spjälsäng av Mari som tydligen ska vara jättefint :-)
Efter besöket på akuten följde jag med 2 tjejer (Frida och Johanna) från jobbet till IKEA en sväng. Där handlade jag 2 typ virkade prydnadskuddar (som Luke inte verkar se är nya fast han låg på dem igårkväll) hehe... Åkte in en sväng på MIO också och blev kär i en kudde som va som den på bilden fast gammelrosa, jag lyckades stå emot men Frida köpte den + en kudde till och det hamnade på 1000 spänn.. hon hade lite lätt pojkvänsångest när vi åkte :-)
Väl hemma raggade jag hem ängesgård för tjuvtittning på Lost (vi är den värsta sortens pirater som får råångest av att ladda ner 1 avsnitt i veckan haha.. )
När luke kom hem åkte vi bort till Frisörkällaren och hämtade upp en hel säck + en några påsar med barnkläder som vi fick av min frisör Jill. Så på kvällen hade vi det som julafton här hemma. Det fanns med en jädrans massa kläder i större storlekar från typ 74, en potta, en massa sängkläder, ett spjälsängsskydd med änglar på, ngn sorts grej som man hänger i spjälsängen som man kan ha grejer i, en lekmatta med en sån där båge över som det hänger grejer i jaa en del av kläderna kommer vi nog inte att använda för det var inte riktigt vår stil men mkt kan nog användas :-) så imorgon blir det till att tvätta, har nu äntligen lyckats boka både grovtvätt och vanlig tvätt :-)

Vi har även spanat in oss på en tavla som en av lukes kompisar målat som vi kanske ska köpa till lillpuppans rum, samme konstnär som gjort kaninen som vi har. Lägger upp tavlan också som för övrigt ställdes ut i utställningen "nallejävlar" hahah...

2 kommentarer:

anna sa...

haha, knepet att lägga fram nyköpta saker utan att säga nåt om att det är nytt, det funkar rätt ofta :D jag misstänker att pungdjuren är hemmablinda ;)

ausi sa...

Haha ja jag bröjar misstänka det jag med :-) asbra