torsdag 9 december 2010

Dag ett, presentation av mig själv.

Hmm.. Ja vad ska man säga:
Jag heter Åsa och är uppvuxen i Svenstavik, ett litet samhälle söder om Östersund. Jag läste estetisk linje med inriktning mot konst på gymnasiet och efter det flyttade jag ganska snart ner till Göteborg. Efter ngr års festande och diverse jobb som vårdare av olika slag pluggade jag vidare till sjuksköterska i Vänersbort, högskolan väst.

Som person är jag ytligt och utåt sett väldigt glad och de flesta människor gillar mig skarpt och skrattar rätt bra i mitt sällskap. Mer på insidan är jag ganska osäker på min egen kapacitet och jag är en riktig grubblare. Jag brukar överanalysera saker men jag har blivit bättre på att inte göra det sedan Svea kom in i mitt liv. Min osäkerhet yttrar sig i att jag tex. på jobbet får för mig att jag inte kan någonting men i akuta situationer så brukar jag hålla mig lugn och fokuserad. Osäkerheten vet jag inte riktigt vart den kommer ifrån men förmodligen min barndom på ngt sätt, jag kan aldrig i min barndom komma ihåg att ngn sagt att jag varit duktig på ngt eller uppmuntrat mig till att göra ngt. Det enda är väll målning då, men osäker som jag är med saker och ting så slutade jag faktiskt måla efter ngn kommentar av ett ex. Jag hoppas kunna bemästra och öva bort denna dåliga egenskap i framtiden.

Jag är väldigt förtjust i djur eller rättare sagt katter. Det känns som om de är de enda individerna som verkligen ser och förstår mig på något vis. Jag kan alltid få tröst hos en katt om jag är låg.

Vad jag kan säga mer är också att själva grejen att få barn har ändrat mig. Förut var jag mer beroende av vad andra människor tyckte om mig, vilket jag mer struntar i nu. Bara Svea gillar mig så är jag nöjd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du ÄR bra vännen! Glöm aldrig det.

Kram, Pernilla

Lucas sa...

Jag gillar dig älskling.