onsdag 8 december 2010

Julkort?!Det har gått ypperligt bra i år att ta julkortet på Svea som synes ovan.. Har tagit ngr spontana idag som nog är bättre dock, lite glad kan man ju ändå se ut ;-)

Idag har jag äntligen tagit tag i träningen igen, skrev in mig på Life och körde lite crosstrainer och löpband. Ska dit imorgon igen. Måste bli lite mindre om magen innan Sälen så att jag kan komma i ngr snygga skidkläder.

I helgen var vi ju i Lubeck och det var riktigt mysigt. Riktigt bra julstämning var det där och ett grymt bra hotell. På torsdagen åkte vi och hamnade i snöstorm i Danmark. Luke tyckte det var riktigt läskigt men jag tyckte det var ganska spännande. När vi kom fram gick vi ut på en av julmarknaderna. Där drack vi gluhwine och njöt av atmosfären. Sedan hittade vi ett "håliväggenölhak" där vi drog ngr öl. Fredag shoppade vi runt och åt tårta på marsipanaffären. PÅ kvällen blev det middag på ett mysigt ställe med tyskt kök, vi åt schnitzel och drack öl. Sedan gick vi på marknad igen och drack varm choklad med amaretto. Lördag blev det hemfärd, då köpte vi en jädrans massa vin och öl och sen åkte vi hem. Jag ÄLSKAR att bila och åka färja.

3 kommentarer:

Betraktelser från Majviken sa...

Hahahaha vad roligt julkort! Åh vilken härlig helg! Brukar ni förresten åka skidor du och Lucas?

ausi sa...

Nää båda åker men har aldrig gjort det tillsammans, men nu ska jag iväg med ngr tjejer på jobbet och åka skidor och gå på afterski :-)

Hubbe sa...

Apropå julkort...
Då måste du kolla in Postens kampanjsida i år, http://www.levandejulkort.se/

Skitsnygg sida där du får välja mellan 4 kameror och andra inställningar och plåtar av levande renar LIVE!

Jag fick till en med fet solnedgång igår!
/H