torsdag 29 januari 2009

Ledig dag
Idag va jag på stan en sväng med annorna och Isobel. Som Anna Ä nämde i sin blogg så spenderades en stund i VIP rummet för mammor och barn. Eftersom jag och Anna Ä inte är mammor än så vågade vi inte gå på toan där inne så vi gick på den andra för vanligt folk. Anna glömde dock att nämna i sin blogg att hon fick ett cp utbrott på toan för att hon försökte bryta sig in på en redan ockuperad toa vilket resulterade i att den enda 5an som vi hade gick till spillo. Som tur va så hade anna en 100 lapp som växlades in så sen kunde vi gå på toa 20 ggr om vi velat :-)
Gjorde några inköp också på stan. Fick hjälp av ngn åhlenstant med ansiktskräm och shoppade lite på Body shop också. Både badskum och krämer luktade grymt gott. Särskilt cherry blossom krämen som locklash tryckte i min hand :-)

Ikväll åkte vi till Ribs och käka watermelon ribs och glass (till efterrätt), vi hade givetvis kört en chansning och parkerat på en plast där det var parkeringsförbud.... så när vi gick tillbaka till bilen såg vi såklart en lapplisa som stod och tryckte in en böter vid vår bil. Luke sprang och jag vaggade efter lite extra vaggigt för att se sjuuuuukt jättehöggravid ut ( kanske man kunde få lite sympatier tänkte jag). Vi var såååå nära på att få böter men så stod hon tyst ett tag och sa efter en stund att "hon ville höra mer" så vi drog ngn historia om att luke missuppfattat skylten och jag skulle övningsköra med honom osv. och på ngt vis så slapp vi böterna om vi lovade att läsa på om skyltar :-) Så det lova vi såklart! GRYMT GÖTT!

2 kommentarer:

anna sa...

cp-utbrott, haha vafan :D
jag höll ju på att kissa på mig och kärringen (ja i min fantasi var det en sådan därinne) hade ju inte låst (att låset inte fungerade är ju en heeeelt annan sak, hehe)
slutsats: när man håller på att väta ner sig på åhlens som blivnade 30åring tillåts man ett och annat cp-utbrott :D

och jag vill också ha ribs, gadamn vad gott det såg ut!

Tuss sa...

Vilken tur ni hade med boten! Vi var med om samma sak vid English shop när jag var preggo. Jag vaggade också som en dåre och vi drog nån vals om att jag hade varit tvungen att gå in och låna en toa, men hon var jättesur och sa typ att även fast man är gravid så kan man för sjutton hålla sig typ. Så, en bot på 800 spänn resulterade i att de var de dyraste chips vi nånsin köpt... 12+800= 812 kr för 50 gram chips... haha!