onsdag 25 februari 2009

Klädproblem

Jag ska aldrig mer klaga över att man inte har ngt att ta på sig (obs. när jag är ogravid ). Så många gånger jag röjt ur hela graderoben, provat tiotalet utstyrslar och inte haft " ngt" att ta på mig. Hmm... nu har man däremot kanske inte "inget" att ta på sig (ngt har man alltid, annars får man la ta ett lakan eller en duk då) men man har väldigt begränsat eftersom magen har som bieffekt att alla toppar som jag på ngt vis tänkt ha tills jag ska föda gör att tyget där framme gapar som en ölstinn Homer Simpson.
För tillfället har jag:
2 "snyggare" toppar att ha om jag ska va fin
2 t-shirts som jag är SÄKER på att jag fortfarande kan ha (en sitter på nu och en va på i förrgår)
x antal toppar som jag trott att jag ska kunna ha tills maj, men varje gång jag provar ngt av det kommer Homer effekten... så jag misstänker att det inte är mkt i den högen som jag kan ha.
Jag har dessutom faktiskt 3 par jeans så underkroppen kan jag iaf. klä :-)
Har en tubkjol som jag också inbillat mig kunna ha tills slutet men idag gick den väldigt trögt att ta på över mage och stuss ..
Också har jag kanske ngt tunika som jag ev. kan ha utan att hela puppan tittar fram, men de vågar jag knappt prova för en av dem var tydligen väldigt kort framtill enligt Herr Bark på jobbet ... och det var läääänge sen.

Så nu vet ni min status i garderoben, har en Bh också förresten och snart blir väll den indränkt i mjölk för igår tryckte jag fram första mjölken, en halv droppe förvisso men men det kommer väll mer..
Så om i tycker att jag jääämt har samma kläder på mig så stämmer det troligtvis de närmaste månaderna :-) hehe...och om ngn har en topp till övers med lång framsida så välkommen att låna ut

4 kommentarer:

hochlash sa...

rota i min garderob?

anna sa...

min fettogarderob rymmer också nåt skulle jag tro. ska kolla sen, fast det kanske är för stort på resten av din kropp isf :D

ausi sa...

Jag kommer över på mina lediga dagar nästa vecka och rotar runt i fyrklövern :-) (även fast jag köpt 3 toppar idag)

Tuss sa...

Du är iaf otroligt vacker som gravid vännen. Helt amazing.