fredag 13 februari 2009

Men fan..

Innan jag blev gravid hade jag en vision om hur min jämställda graviditet skulle se ut, yeeeaaaahhh right att det blev så. I min hjärna så skulle Luke va sympatinykter i 9 månader... och om han vid ngt enstaka tillfälle skulle festa till dig lite så skulle det vara vid ngt speciellt tillfälle och relativt lugnt och komma hem i ganska bra tid iaf.
Men se så blev det inte, istället har det ofta på senaste tiden blivit rena fylleslagen och komma hem så sent som möjligt som gäller. Och sen lägga sig i sängen bredvid mig och stinka sprit och berätta i flera timmar om kvällens bravader samt helst knappt kunna ta av sig kläderna själv. Gärna på en helg då jag jobbar också så att sömnen blir sjukt dålig och arbetsdagen ännu jobbigare. Det värsta är att sen Luke ramla och bröt armen för 2 år sedan så har jag sjukt svårt att slappna av när han är ute på krogen, jag ligger och oroar mig och nästan planerar för hur det ska bli att vara änka,,, så innan han kommer hem så blir det knappt ngn sömn pga,.av det och när han väl kommer hem så går det inte att sova pga. av lukten och snarkeriet och tyngden av manskropp som alltid ska halvligga på en i sängen. ,...
Blaaaaa.. jag blir så sur! Och det går ju inte att ångra sig nu, bullen är redan i ugnen så att säga. Men ibland önskar jag att jag vore man och inte gravid... Och i sommar ska det bli andra bullar av. Då ska luke få va hemmapappa och jag ska ut på helgerna och SUPA mig redlös till den milda grad att Luke ska få styra tutten till Sveas mun när jag kommer hem. Eller pumpar jag ur så att det finns mjölk för ett dygn framåt, vem är på ?
Just ikväll önskar jag mig ogravid, då skulle jag köpa ett pkt cigg och sitta och tjurröka med ett stort täcke på mig på balkongen och en flarra vin. Det mest upproriska jag gjort i kväll för att hämnas är att ringa och skälla 3 ggr(förr hade han sprungit hem för ngt sånt), äta glass med chokladsås och meddela att soffan blir hans sängplats inatt.
Till råga på allt så sluddrade han fram att jag skulle njuta i den nybäddade fräscha sängen som han gjort i ordning för mig när jag kom hem ikväll efter jobbet. Och han hade inte ens bytt sängkläder!!! utan bara bäddat sängen.... den va ju snygg..

3 kommentarer:

hochlash sa...

mmh, så är det. "jag måste passa på nu innan..." verkar vara ett vanligt graviditetssyndrom hos karlar... :O

Tuss sa...

Fan vad trist att det är så... Det får det ju bli ändring på tycker jag. Basta.

anna sa...

i sommar.. i sommar oj oj vad vi ska festa då :D