torsdag 19 februari 2009

Skitnatt

Preparerade duktigt innan sänggående igår med både pamol, cocillana och rinexin. Har ändå vaknat en gång i timmen totalt uttorkad i munnen. (rinexin har tydligen det som vanlig bieffekt, så den slutar jag med nu! ) . Drömde tom. att jag var en kriminell tonårspojke som blev hotad av en annan kille med kniv i flera timmar så att jag blev uttorkad, och sen när jag lyckats tigga till mig lite vtn av min hotare så kunde jag knappt få i mig den för jag var så torr i munnen och halsen, vaknade då av att jag var så torr i munnen och svalget så att jag faktiskt på riktigt trodde att jag skulle kvävas.
Skiten har satt sig i öronen nu med, så det killas i dem och har ett konstant lock för örat. Ska kolla upp lite antibiotika idag som kan va passande för en gravidis och se om luke kan skriva ut till mig, hade ju ändå förhöjd sänka på jobbet igår.... BLääääää vad synd det är om mig ( och Anna).

Senare idag ska jag på ngt sätt ta mig till bommen och låsa upp för sängen, är nervös redan....

2 kommentarer:

Szofia sa...

Uscha, krya på dig!

anna sa...

jag trodde fan jag skulle hosta upp lungorna inatt, känns inte så lockande att det kanske sätter sig på öronen sen också. wäääh jag är så sjukt grinig nu, stackars oss :(