fredag 14 januari 2011

Shoppingdjävulen har intagit min kropp...
Senaste veckorna har jag blivit nätshoppingbesatt. Har fått tallrikarna från Broarne och då var jag tvungen att köpa ett tallriksställ så att jag kan visa upp tallrikarna så det kommer i slutet av månaden. Har inte berättat för Luke om det, tänkte bara sätta upp det och se om han märker ngt.. hehe.. förhudligen inte. Som ni kanske ser på bilden av tallriksstället så är det krokar på hyllan vilket genast gör mig sugen på att inhandla dessa muggar från broarne.se och hänga där...


verkligen rekommendera Broarne om man gillar PIP och dylik rolig design typ Rice. Dom har grymt mkt.
Har även beställt gardiner från ellos och det var jag också tvungen att göra för att julgardinerna nu ska ner :-) ... Hade ju inga där innan.... typ ..mjaooooo. Har köpt sådana på bilden fast vita.

3 kommentarer:

anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
anna sa...

mmm pip, älskar't! jag hoppas annmarie på broarne tar in de piplakan jag vill ha, skulle bli så härligt :D
jättefint tallriksställ! ett liknande har jag suktat efter, men har inte riktigt väggyta för att det ska få plats, attans!

ausi sa...

Ett litet tallriksställ får man alltid plats med hehe.. detta är dessutom förhållandevis billigt mot de svindyra man hittar på lachiclaboheme vintage shabby chic sidor man annars dregglar över på nätet :-)