torsdag 25 februari 2010

Händelserik dag

Det började med att vi skulle åka in till stan och möta upp med Stina och Bella och gå en snabb sväng på bokrean. När vi står på busshållplatsen ser jag en äldre alltså jättegammal kvinna gå MITT i vägen med rullator och innetofflor. Ingen reagerade såklart så jag beordrade en kille att vakta vagnen med Svea i. Så sprang jag ut i vägen och försökte få kvinnan in till trottoaren, vilket var väldigt svårt eftersom hon var redigt förvirrad och inte alls hade lust att gå ngn annanstans än mitt i vägen. Till slut kom det 2 andra som hjälpte mig och jag fick ringt 112 som skickade 2 asheta poliser. Men innan dom hann komma så övergav mina medhjälpare oss för buss och jobb och jag blev kvar med förvirrade damen som försökte ta sig över diverse snöhinder för att ta sig till mitten av vägen igen.... pust! Svettigt att hålla i henne samtidigt som jag höll i vagnen. Till slut kunde vi iaf efter att ha missat 2 bussar åka in till stan och shoppa. Hittade jättemkt bra: trädgårdsbok, Totteböcker, inredningsbok.

Sen skulle vi åka med 5:an till korsvägen, men Stinas vagn kom inte in i de gamla vagnarna så vi fick ta 4:an istället. Väl på babblade vi på som vanligt och jag missade att köpa biljett varpå givetvis en kontrollant klev på... Efter att han kollat Stinas biljet var det väll egentligen min tur men då var det en annan kvinna som på ngt sätt kom ivägen och hon hade inte heller biljett så jag klarade mig!!! It must be the hair !!! :-) Är övertygad om det...

På universeum har vi stojjat omkring hela dagen med Lotta och hennes 2 ungar, varav en i slutet av dagen avslöjade att han var kär i mig. Hoppas att det inte varar länge för då kan det bli jobbigt för honom eftersom han är olovligt byte i åtminstonde 10 år till men jag tror att om Lotta får bestämma så kanske det blir 20 sen har ju jag Luke också förstås... hehe..

När vi skulle hem hade det snöat en hel del till så Luke fick hämta oss.. och snart ska jag iväg igen på klädparty.

4 kommentarer:

Marit sa...

Det var karma som gjorde att du slapp kontrollanten såklart! Det lönar sig att hjälpa gamla tanter =)

ausi sa...

Nää det var mitt blonda hår! :-D punkt slut

Betraktelser från Majviken sa...

Åsa, du är ju värsta superwoman! Inte konstigt Johannes är kär!!! =) Han kanske kan sikta in sig på Svea sen, 4,5 år är trots allt inte så mycket. Så blir du min... ja vad det nu blir! Det vore ju toppen, haha!

ausi sa...

Jaaa vad heter det som vi blir då.. hmm tänkte säga svägerskor men så vitt jag vet så är inte din gubbe och min bröder? :-)