torsdag 4 februari 2010

Nu har Anna och Juni åkt hem

Det har varit jättekul att ha dem här men shit va mkt tid våra barn slukar! Dagarna bara flöt iväg. Det har hänt en massa skit också de senaste dagarna som jag inte har lust att skriva om här, jag bara hoppas att de inblandade kan börja må bättre snart. Jag har själv också kännt mig lite låg de senaste dagarna, eller inte låg kanske men förvirrad i lite kaos i hjärnan. Det tar på krafterna det här med husköpets vara eller icke vara.
Jg börjar dessutom bli trött på all snö och längtar efter vår och takdropp och att sitta ute på café :-) Det är ett projekt varje gång man ska ut från lägenheten, på med kläder på svea och mig. Bära henne(som börjar bli sjukt tung och framförallt lång), och väska ner för trapporna och sedan försöka dra fram vagnen från barnvagnsförrådet samtidigt som man har henne på armen. Sen när man väll kommit ut så är det så mkt snö och vallar överallt då vagnen kör fast.. åhh va bitter och lat jag låter men fan jag tycker det är tungt...
Det känns även som om detta i en kombo med Sveas sömn gör att jag drar mig från att göra ngt utanför lägenheten. .. Jag hinner liksom inte göra ngt imellan och hon stenvägrar att sova ngr längre stunder i vagnen. Samt hon sover mest bara utomhus i vagnen för på en gång vi kommer in ngnstanns så vaknar hon. Men idag ska jag iaf iväg på en mammafika, som tur va åker vi med Stina annars vet jag inte om jag orkat åka iväg..

Inga kommentarer: