måndag 14 juni 2010

Nystart


Nu har bloggen fått lida länge nog, nu har vi äntligen fått internet, i form av en sticka än så länge men det blir bättre snart.
Vad har hänt sen sist då.. Svea har haft födelsedagskalas, tyvärr hade jag ingen kamera men tårtbilden snor jag från ngn annan.
Vi trivs mkt bra i huset, känns helt naturligt att bo här. Bra också är att grannen jobbar på bageri så vi får bröd av honom ibland. 2 ggr hitills har vi fått 2 fulla kassar av nybakat bröd, grymt!
Ogräset i rabatterna däremot gör mig vansinnig! Det tar ju aldrig slut, om jag rensat på ett ställe och kollar tillbaka där jag rensat veckan före så har det kommit upp igen... som ett ekorrhjul. Nästa år blir det nog till att så igen vissa ställen med gräs.
Jordgubbslandet däremot ser riktigt lovande ut, massor av gröna gubbar som väntar på lite sol och på att bli röda och mkt söööööta.
Svea trivs ypperligt i huset, hon sover jättebra här och Hampus är nog den som har ändrat sig mest av huset. Borta är den ängsliga skrikkatten som ylade en till vansinne i lägenheten. Nu är han ute korta stunder (men många) eller så sover han utslagen på ngn soffa eller säng. Han märks knappt längre, och det är skönt att han verkar trivas nu.

1 kommentar:

Betraktelser från Majviken sa...

Kul att du är tillbaka! Åh vad härligt det låter! Blir alldeles rörd av att Hampus äntligen "hittat hem" också!