torsdag 24 juni 2010

Sierska nr 2

Hade ju inte direkt jättebra nyheter eller jaa hon sa att han inte sitter fast eller ngt sådant och han hittar hem OM HAN VILL..
Men han har tycket att det varit så mkt på sistonde med syskon (svea) och flytt så han valde att dra. Hon sa även att har man en gång varit vildkatt så går det inte att ta det ur katten utan han skulle alltid vilja vara det. Typ att han nu testat att vara med människor ngr år men nu valt att inte göra det längre. Hon tyckte att jag skulle sluta ställa ut mat (vilket jag gjort för det är bara grannkatten som äter av den). Hon sa även han bråkat lite med grannkatten och va less på honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, jag hade ju berättat allt det här om att vi fått barn och huset och grannkatten. Så inga detaljer var ju nya mer än att hon berättade vad han kände liksom.. Men det var inte omöjligt att han kanske kommer hem när det blir kallt igen..
Hmm.. ja vad ska man tro egentligen. Jag vill bara att han ska komma hem. Men han kanske har flyttat för gott..

1 kommentar:

Vattenbubblan sa...

Tråkigt med Hampus. Men visst kan det vara så med katter, en gång vild alltid vild!? Men de är duktiga att hitta hem och har han varit vildkatt så klarar han ju av det tuffa livet! Tror också att han kan komma hem när det börjar bli kallt, jobbigt med ovissheten såklart!