tisdag 30 mars 2010

Måste ta körkortet snart!!

Fasiken säger jag bara. Eller jo jag säger mer såklart.. Idag när jag och Änges skulle in till stan så hoppade vi på 17 bussen längst bak och stod där på barnvagnsplatsen. Ngn hållplats efter så hoppar det på en "skum" kille, dvs en kille som verkade vara inne i ngn sorts kicktillstånd relaterat till amfetamin. Han satte sig längst bak i bussen. När vi precis åkt från backaplan blir det kalabalik längst bak. Då har tydligen skummisen spottat på en annan kille som satt framför honom. Den bespottade killen blir heeeelt galen och börjar skrika och ställer sig upp hotande mot skummisen. Vilket såklart är naturligt. Det som inte är helt naturligt eller jo eller jag vet inte är att han vägrar sluta hetsa mot skummisen. Jag ropar till dem att sluta bråka för att jag inte ville att Svea skulle höra allt skit. Men det hörde dom inte ens. Dom storbråkar och skriker ända till nordstan (det kändes som en evighet) och väl där går dom ut ur bussen och fortsätter hetsa. Knarkskummisen skvätte sprit på den bespottade och dom börja hytta med nävarna mot varandra. Då gick vi därifrån. Jag HATAR att se våld, jag blir så jädrans illa berörd av sånt, det är så obehagligt. Särskilt som jag blir medveten om att Svea kommer att se våld i sitt liv, det går ju aldrig att undvika. Jag vill inte att hon ska behöva se massa skit men det kommer hon att göra och det känns inte bra :-( finns det ingen fredszon någonstans där ingen ropar och bråkar ?
Det ska bli körkort i sommar säger jag bara, för att slippa all skit på bussar och spårvagnar..

Väl i stan shoppade jag loss lite till lillsvei. Hon fick 2 mössor, en klänning i storlek 98 (men hon kan ju ha den länge, den får börja som långklänning och bli kortare med åren) den var sååå söt med cupcakes på. Sen fick hon en fiskartröja också. Jag fick strumpor och en eyeliner.
Sen åkte vi och hämtade tapetproverna som kommit så nu (eller när vi flyttat) ska det bli taveltillverkning. Synd nog så var det en del av tapeterna som var slut så alla kom inte :-(

Anna tog med sina smyckestillverkningsgrejer så vi pillade lite. Jag var värdelös på det men men ett armband fick jag till iaf. ett plain och inte alls innovativt som jag ville.

1 kommentar:

Bestla sa...

Körkort är bäst. Det är så värt de extra kostnaderna i form av parkering och sånt. Lätt. Och du kommer fixa det hur lätt som helst. Och tänk om du ska jobba kvällar eller så sen, skönt att bara glida in i en varm bil när man ska hem.

Fredszon finnes. I mitt vardagsrum. Jag håller alla terrorister och pundare borta, så kom förbi och känn lugnet nån dag, hehe.