söndag 21 mars 2010

Skön helg


Helgen har varit bra, Luke var ledig i fredags också så det var nice :-)

Igår var vi till Hakalas föräldrar i Bua och bastade :-) , Svea sov gott i vagnen utomhus (gott att det snart ska bli mer sådant)
Annas mamma bjöd på kalasmat som mättade bra, så bar att det var svårt att möla i sig lite daim på kvällen..

Lördagkväll var Luke på mansdejt med hakalaMartin, dom såg Alice i underlandet och drack ngr öl. Brudarna såg en konstig film som hette Stay här hemma hos oss. Svea sov dåligt i sin säng men Isobel sov så jädrans mkt bättre i Sveas paraplyvagn!!?? :-)

Idag har jag rensat bland sveas kläder inför marknad nästa helg, det blir en del att sälja ändå.. sen har jag packat lite kartonger också. Kvällen blir lugn..

För övrigt så har jag inet haft mobil på 3 dagar nu och det är sjukt gott :-) kanske man skulle fortsätta vara mobilfri ? Det är jäkligt gott att inte kunna bli nådd, för bara 13 år sedan var det ju så hela tiden, man får planera på andra sätt. Det är ju en stressfaktor att ha mobil egentligen särskilt för en "prataitelefonhatare" som jag. Eller ja det är ju ok om man faktiskt har ett ärende när man ringer men slösnackande ... det känns som man har för lite tid för nu förtiden :-) Svea kräver ju en del.

Våååååååååååååååår idag, fast lite kall blåst ...