tisdag 2 mars 2010

Stackars Svea igen

Igår hade Svea feber och var jättehostig, jättegnällig och jättesnorig. På kvällen la jag henne som vanligt men vid 21 vaknade hon igen och jag tog upp henne för att få henne att dricka lite för hon hade druckit så dåligt under dagen. Men efter att ha trugat en stund så kaskadspydde hon igen rakt ut. Så då åkte vi faktiskt till barnakuten. Vä där togs det temp och vikt. Sen väntade vi ...och väntade och svea var sååå trött men kunde inte somna föränns nfr lååånga timmar. "Positivt" var att vi fick sällskap efter en en halvtimma av Sveas kompis Isabella som också är sjuk. Det var ju kul med sällskapet men inte att Isabella var sjuk såklart.

Hur som helst så lyssnade doktorn på lungorna, tittade i öronen, halsen och allt så bra ut. Så det är troligtvis ngt virus hon har fått. Så vid 02 var vi hemma igen. Det har varit en orolig natt och hostan är värre nu, så denna vecka blir det luuuuugnt hemmalirande med lillpuppan.

Idag fyller Luke år så han fick frukost på sängen och sen blir det kalasmat när han kommer hem... om jag hinner styra upp det.