söndag 11 april 2010

Men dra på trissor vilken skum kväll

Igår gjorde jag en resa till baktiden, och kände ganska omgående att jag är glad för att baktiden inte är framtiden. Började kvällen på Bellas födelsedagsfest, i love Bella men shit vilken skum mix av människor det var på festen. Yngst var en tjej på 16 och hennes bror som var 18. Dom var inte bjudna på festen men deras allmänt skumme morbror hade tagit med sig dem. Bara det är skumt i och med att hon är 16... Hur som helst det blev en halvtrevlig kväll som jag mest spenderade med att prata med Peter och en kille som "hette" Mackan.. OJ jo förresten det var ju fler skumma människor också, en kille som såg ut som en ordinär typ dödsmetalkille och hans tjej. Han hade ett halsband med riktiga ben!!! runt halsen ??? han sa att de var riktiga iaf. Samt att han sa en ganska lustig kommentar i toakön till Peter:
Peter- men guuuud har dom dött därinne??
skum benkille- ja hoppas det för då kan jag ta deras ben till mitt halsband.

Hmm.... skum kille, han spelade i ett dödsmetalband också.

Nåja sen när man tror att kvällen inte kan bli mer skum och man är på väg hem så hamnar jag i Aröds industriområde på en svartklubb!! Anna halvtvingade dit mig och jag kände why not testa på ngt mer skumt liksom. Det hade varit ngn sorts Bodyband som spelat och hela lokalen var bara skitskum, det var ngt sorts knarkkollektiv där det öppet låg stora haschkakor på bordet, men yeeeej att vi var malplacerade , hahaha,, Hur som helst, vi överlevde det hela och kom hem till fyrklövern vid 03.00 typisch.
Nu längtar jag bara efter min framtid!

2 kommentarer:

Szofia Jacobsson sa...

Åh jisses, jag är nog glad att vi hoppade den festen ändå :P

ausi sa...

Haha fast den var underhållande på sitt sätt samt att jag var ju faktiskt där för Bellas skull för hon fyllde år, då får man ställa upp på det mesta :-)