tisdag 27 april 2010

"Pappa betalar"

Idag fick Svea (och lite jag ) ett plötsligt HA-begär! Så länge har vi spanat på utekläder och forskat på på google och fejjan om vad man ska ha. Och idag fick vi nog efter att ha sprungit runt på Backaplan och upptäckt att de normala barnklädesställena är totalt utplockade på ytterkläder som inte kommer att lukta apa efter ett tag för att dom inte andas (fan vad sjukt förresten med kläder som kan andas, betyder det att dom har känslor och ett hjärta som slår också då? ) . Så vi kapitulerade och åkte in till POP och handlade efter mkt ångest och provning och färgval, sjukt mkt pengar blev det (för så lite tyg menar jag men men det andas ju...) men ångesten försvann omedelbart. Sen blev det lite annat plock också eftersom Svea tydligen inte var nöjd med dyrjacka och dyrbyxa. Argumenten var : "Varför ska jag behöva ha gamla pyjamaser från din frisörs barn när pappa kan betala? " och "Varför kan inte jag få en såån fin body när den är så billig och du köpte träningskläder för jättemkt?". Ja så det var ju bara att kapitulera igen för att hon inte skulle få ett utbrott liksom.

Imorse var vi på Knatteramsor också. Det var lite ok för Svea , men hon var så trött så det var mkt gnäll också och hon ville mest hänga med storbarna istället för att sitta i knät och ramsa... jaja får se om vi går nästa gång.5 kommentarer:

Betraktelser från Majviken sa...

Mycket snyggt! Hoppas inte lillsvei tittar snett nu på oss icke märkvärdiga! =)

ausi sa...

Haha nää det hoppas jag med :-) Men hon har blivit lite snobbig på sistonde :-)

Anna Olofsson sa...

Måste Maya skämmas nu med sina överdragskläder från Lindex? ;)
Vad har ni köpt för skor? Måste ta tag i det nu!

ausi sa...

Haha Anna klart hon inte måste, vi skulle också köpa där men dom var slut och då blev ja less :-)
men nu har jag köpte en jacka på tradera så jag ska lämna tillbaka den nya POPjackan. Så svea kör på second hand istället!
Vi köpte skor på eurosko, kavat. dyra som fan nya men jag hittade ett par kavatskor på tradera för 70 som jag också köpte.

Anna Olofsson sa...

Haha, va bra att vi slipper skämmas, är jättenöjd med hennes utekläder. Tradera är ju super, finns mycket i bra skick.
Har också tänkt Kavatskor, men hoppas på att hon får det i födelsedagspresent! :)
Ska köpa nåt billigt i veckan. Hon har en par röda Converse men dom är för stora än så länge.